Program: L-V: 08:00-17:00
  • Sunați-ne

    +4 0743.070.722

  • Trimiteti un e-mail

    service@neamtauto.ro

Profesionalism şi Calitate

Serviceul multimarcă al firmei Partener Auto Profi desfăşoară o gamă largă de activităţi.

Lucram constant pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii pe care le putem oferi atunci cand ajungi cu o problema mecanica in service-urile noastre.

Service-ul Partener Auto Profi

Periodic, masina ta are nevoie de atentie pentru a continua sa-ti ofere siguranta optima si confortul cu care te-a obisnuit.

Apreciem clienții noștri și oferim un personal, calificat și profesionist.

Tehnicienii noștri din service sunt dedicați și vă ajută să rezolvați cât mai bine și repede problemele.

Ce facem la Partener Auto Profi

De la servicii esentiale, de bază, până la cele mai complexe lucrări de reparații auto, suntem gata să vă ajutăm, fie că ai nevoie de o verificare de rutină, de întreținere regulată (schimbare ulei, înlocuire filtre, schimbare fluide, schimbare plăcute și discuri de frână) sau de reparații capitale.

Specialistii noștri urmează cursuri de perfectionare, astfel încât să fie mereu la zi cu ultimele tehnologii auto în mecanică și mecatronică.

Seriozitate - colaborați cu noi

Colaborăm cu producători și distribuitori de top, motiv pentru care îți garantăm livrări rapide de piese oriunde în România și piese OEM și Aftermarket de cea mai buna calitate.

Vei ști întotdeauna prețul exact la reparațiilor, înainte de a începe procedura, iar decizia finală este întotdeauna a dumneavoastră.

Service Partener Auto Profi

Suntem mereu la zi cu ultimele aparitii din domeniu! În service-ul nostru mașina ta va fi diagnosticată și tratată cu ajutorul unor echipamente și utilaje moderne.

10.000+

Clienți fericiți

100%

Clienți satisfăcuți

21.230+

Probleme rezolvate